Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2007 11:17 - Финикс не допусна изненада и елиминира Лейкърс
Автор: iversonfan Категория: Спорт   
Прочетен: 328 Коментари: 0 Гласове:
0



За втора поредна година Финикс изхвърли ЛА Лейкърс от битката за титлата в НБА. За разлика от миналия сезон, когато Слънцата се измъчиха и направиха това в 7 срещи, този път те спечелиха по-лесно. Тази сутрин тимът от Аризона победи със 119:110 и спечели серията с 4:1 победи.

Баскетболистите от Калифорния не поведоха в нито един момент от двубоя, но след като Коби вкара 2 тройки се приближиха до 106:111 3 минути преди края. Последва обаче кош на Шон Мериън, след това Амари Стъдамайър вкара един фаул, а накрая домакините взеха 2 ключови борби в атака, за да приключат мача.

“Като цяло мисля, че свършихме добра работа. Не бяхме достатъчно остри, но те нямаше какво да губят и дадоха всичко от себе си. Най-важното е, че продължаваме напред” коментира Стив Неш, който приключи със 17 точки и 10 асистенции. Стъдамайър завърши с 27, а Мериън с 26 за победата. В следващия кръг тимът ще се изправи срещу Сан Антонио.

Коби Брайънт приключи с 34 точки за Езерняците, а Ламар Одъм добави 33 и 10 борби, въпреки че игра през цялата серия с контузия в рамото. “Трябва да бъдат направени промени. Разочарован съм, защото за трета поредна година не успяхме да направим нищо. Трябва да решим в каква посока искаме да тръгнем и да предприемем необходимите стъпки за това” коментира той.



Тагове:   изненада,   допусна,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

Архив